Films

De film voor 4jePassie vind plaats in het
T-huis van TuinJoop in de Ernst Schumacherstraat 26 in Den Bosch.
Je plaats kun je reserveren bij Peggy: 06-57641402 of bij Joop: 06-36306233

The Living Matrix

De nieuwe wetenschap van genezen.

donderdag 2 maart 2017 19:30 uur

De film “The Living Matrix” geeft een nieuwe alternatieve kijk op genezing. In deze film ontdek je het ingewikkelde web van factoren die onze gezondheid bepalen. Wetenschappers vanuit de hele wereld geven hun visie en een totaal andere kijk op gezondheid en wat wij er zelf aan kunnen doen.
Kwantumfysica, energie vanuit het Veld (Lynn McTaggart), Reconnection (Eric Pearl), NES (Peter Fraser), Heart Math (Howard Martin and Rollin McCraty), bioloog (Rupert Shaldrake) over Morfogenetische velden, celbioloog (Bruce Lipton) De biologie van de overtuiging, NLP en nog vele vele anderen. Wetenschappers, Psychologen, Bio-energetische onderzoekers en holistische therapeuten delen hun kennis, ervaringen en inzichten met de kijker. Ze inspireren ons om anders naar gezondheid en genezing te kijken en laten zien hoe krachtig wij als mensen uiteindelijk zijn.

Helaas is deze film niet ondertiteld!

Entree €5,- of 5 niksen voor de leden van de ruilkring met gratis kopje koffie of thee en altijd iets lekkers

 

 

 

Thrive

donderdag 2 februari 2017 19:30 uur

THRIVE is een onconventionele documentaire die de sluier op wat er werkelijk gaande is in onze wereld door het volgen van het geld, optilt – het blootleggen van de wereldwijde consolidatie van de macht in bijna elk aspect van ons leven, weven samen doorbraken in de wetenschap, bewustzijn en activisme. THRIVE biedt echte oplossingen met ongekende en gedurfde strategieën voor het terugwinnen van ons leven en onze toekomst.

INTERVIEWS in THRIVE

Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman en Barbara Marx Hubbard.
Entree €5,- of 5 niksen voor de leden van de ruilkring met gratis kopje koffie of thee en altijd iets lekkers

 Tomorrow

donderdag 17 november 2016 19:30 uur

Als de mensheid wordt bedreigd door de ineenstorting van de ecosystemen, gaan Cyril, Mélanie, Alexandre, Laurent, Raphael en Antoine op zoek naar oplossingen die hun kinderen kunnen redden, en met hen de toekomstige generaties.

Met behulp van de meest succesvolle experimenten in elk gebied (landbouw, energie, habitat, economie, onderwijs, democratie …) proberen ze samen de puzzel te leggen die een nieuw verhaal over de toekomst kan vertellen.

Het is een prachtige hoopvolle film. Het laat zien dat mensen niet alleen kunnen verwoesten en verspillen, maar ook kunnen herstellen en samenleven met de natuur en met elkaar. Zij laten zien dat over de hele wereld groepen mensen bezig zijn het ecosysteem te redden… en dat zijn er vele! Een ” Moet je zien ” zien film!

 

A New We

donderdag 20 oktober 2016 van 19:30 tot 22:00 uur

A New We -Ecologische Gemeenschappen en ecodorpen in Europa
De Oostenrijkse documentairemaker Stefan reisde door Europa om gevestigde eco-gemeenschappen te verkennen en te documenteren die deel uitmaken van het brede spectrum van lifestyle mogelijkheden en onze wereldwijde inspanningen om de overgang naar een duurzame wereld te portretteren.
Mensen over de hele planeet zijn nu meer dan ooit op zoek naar nieuwe, duurzame modellen voor het leven. Ecovillages en ecologische gemeenschappen zijn in opkomst als een levensvatbaar alternatief waar mensen samen in samenwerking en harmonie met de natuur kunnen leven. “A New We ‘verkent 10 zulke gemeenschappen in Europa en opent deuren voor verdere exploratie en ontdekking.

Een mooie film, Engels gesproken en niet ondertitelt.
Opgeven bij Peggy 06-57641402 of Joop 06-36306233
Entree €5,- of 5 niksen voor de leden van de ruilkring met gratis kopje koffie of thee en altijd iets lekkers

The Power of the heart

donderdag 29 september 2016 van 19:30 tot 22:00uur

Van de regisseur van ‘THE SECRET’ komt deze ongeëvenaarde en levensveranderende film over de verbluffende kracht en intelligentie van het hart.

Met ervaringen van de meest inspirerende en invloedrijke persoonlijkheden van onze tijd, onder wie Paulo Coelho, Maya Angelou, Deepak Chopra, Isabel Allende en Eckhart Tolle, levert deze film – en het gelijknamige boek – het overtuigende bewijs dat het hart veel meer is dan een fysiek orgaan… en dat het je kijk op geld, gezondheid, relaties en succes kan veranderen.

Deze film is een ervaring die je de schat die in jezelf verborgen ligt laat ontdekken… en herontdekken.

Je kunt je opgeven bij: Peggy 06-57641402 of bij Joop: 06- 36306233

Entree: €5,- of 5 niksen voor de mensen van de lokale ruilkring

 

A New Story For Humanity

donderdag 2 juni van 19:30 tot 22:00

Na de confronterende film, Home, gaan we nu alleen maar vooruit kijken. De documentaire ‘A New Story For Humanity’ laat zien dat we ooit in verhalen geloofd hebben, maar dat we dat verhaal kunnen veranderen. ‘A New Story For Humanity’ speelt zich af in Findhorn, Schotland waar een hoop generaties en culturen bijeen zijn gekomen om hun verhalen van toen en nu met elkaar te delen.

Wij kunnen verandering brengen. Kom kijken naar dit inspirerende samenzijn en misschien kunnen wij met ons samenzijn een steentje bijdragen.
Trailer: https://vimeo.com/151662606

De film heeft geen Nederlandse ondertiteling, maar met elkaar kunnen we de onvertaalde gaten in de pauze aanvullen. Laat je daardoor niet weerhouden te komen. Het is echt de moeite waard!

Je kunt je opgeven bij: Peggy 06-57641402 of bij Joop: 06- 36306233
Entree: €5,- of 5 niksen voor de mensen van de lokale ruilkring

 

Home

home

Frankrijk, Documentaire
133 minuten (lange versie)
geregisseerd door Yann Arthus-Bertrand

200.000 jaar. Meer had de mens niet nodig om het fragiele evenwicht op aarde – het resultaat van bijna vier miljard jaar evolutie – te verstoren. Hoewel de prijs die we moeten betalen hoog is, rest er geen tijd voor pessimisme: we hebben slechts tien jaar om de trend om te keren. In meer dan zestig landen registreerde Yann Arthus-Bertrand de aarde in vogelvlucht.Met deze beelden toont hij de schoonheid ervan, de relatie die wij met onze aarde hebben en het gevaar waarin onze planeet verkeert. Hij deelt zowel zijn bewondering als zijn bezorgdheid met de kijker.